utan höger arm !!!

ja har då svårt att blogga just nu, har större delen av höger arm i gips. - ja det är inte klokt, jag föll och gjorde mig väldigt illa, så illa så jag vill knappt minnas :( en ambulans färd som fint skulle ta mig till sjukhus, blev en skräck färd med medvetslöshet, kräkningar och ´slangar i halsen. huga.... men nu är jag här i alla fall och armen ser ut som en arm ska göra. Men å så jobbigt allt är, först drogad hemma av alla medeciner, nu har jag istället lite ont men har huvudet med mig.. men iser nu att det är omöjligt att skriva så vi hörs en annan dag......

gokväll

Å finns det något så underbart som att lägga sig i en nybäddad säng... underbart... sen att micke ligger och snörvlar å drar in så jag helst vill slå ner honom, det bortser vi från haha. Nä så illa är det väl inte ;) Vart på en trevlig och skön promenad i kväll med trevligt sällskap, det ska vi göra om ! känner mig lite nere i mitt liv just nu, men så är det väl ibland, måste ju vara så för att man sen ska kunna ha det underbart ige, ellerhur ? Nu så har vi i allafall tagit i tu med de äckliga fåglarna som bajsat på min fina altan, dom har bajsat färdigt om man sägér så ! Nu kan man ju vara där utan att vara rädd att få sjukdomar haha ! Jeppe somande som en liten ´trött kattunge i kväll, efter allt gocart körande hela helgen, men han var stolt och glad ! Nästa helg så ska vi till skellefteå, och då suger det genast i min mage, för det är ju där den ligger, den underbara affären som jag bara drömmer om att få besöka lite oftare "Spets och Ting" den är underbar..... och hur jag nu ska göra för att på ett bra sätt lägga fram det för min älskade det ´tål att tänkas på god natt med er !

sol

vilken dag det blev, solen har visat sin goda sida. det blev faktiskt på Caspers begäran ett besök i Rörbäck, hans kompis Linus skulle dit så vi hakade på ! Mest mallig var casper för att vi körde snabbare än Hendrik dit ;) haha... Det finns vissa av alla barn som man har runt omkring sig, som lämnar ett litet extra stort spår, nån som man har sett sen den ploppade ut ur livmodern, jag har en sån, det är Hanna en flicka som är jämn gammal med minJesper, jag älskar den lilla goa bruden, hon var också på stranden idag, och då kände jag att det är alderles för länge sen som hon var här hos oss och hälsade på! Men nu är vi ju då hemma i kaoset, casper hör på smurfarna på högsta volym, känner att hjärntvätten av de där små blå konstiga smurf rösterna börjar slå till........... nu sjutton har jag inga ursäkter för att inte ta tag i städningen hemma.... bara en liten! ringa till jeppe och höra hur det gick för min älskade gocart förare i finalen !

lördag = höstdag ?

sitter i sängen och blir lite skrämd av tanken på om hösten verkligen kommit? redan ? nä hoppas det blir varmt igen, jag har massor kvar att göra denna sommaren. Dagen på Nolia igår var toppen, barnen hade super kul och vi tappade inte bort dem nåt (haha lät som om vi brukar göra det) men det var lagomt med folk, man kunde se allt och tillomed gå på toa ! Men man skulle ha behövt två dagar där för att hinna med att handla mer, det stängde ju klockan fem!! Idag är det bara jag och casper hemma, Jeppe och Micke är i Vollerim på gocart tävling, vi håller tummarna !!! trist att inte kunna heja men tiden finns inte, nåväl det är flera tävlingar kvar ;) I dag ska jag Casper och Ewy till Boden och pocka jordgubbar, sen ska det frysas in och även kokas sylt. sen så måste jag städa lite här hemma, det är inge skoj att städa där nere när det är en byggarbetsplats!!! och att vi fått vänta jäkligt länge extra på snickarna gör ju inte saken bättre .... ja jag är lite bitter !! men nu är köket beställt och snickarna inom räckhåll, och bara känslan av att julen kommer att firas i vårt nya fina hus, den känslan är underbar. Däremot så köpte vi inga vitvaror igår, dåligt pris fick vi på mässan :( 6000 under butikspris, då var det inte ens riktigt det vi ville ha, och det var demo ex. nä så vi skippade. Men det gör inget, känner mig så nöjd och lättad över att köket är beställt och att vi nu inte ens behöver tänka på det. Nu ska vi bara välja lite ytskikt till badrummet (ja möbler dit också) kök hall vardagsrum och tvättstuga. låter mycket men jag vet på ett ungefär.... sen så ser jag direkt på mickes lilla mun, om han gillar min ide haha.... Nä nu sjutton måste jag väcka lilla C !!!! jordgubbar passa er för nu kommer vi !

kräft fiske = kvalitets tid ;)

Ja vilken kväll vi hade igår, vi rodde grillade promenerade i skogen på jakt efter hallon. Vi konstaterade att C kommer bli en riktig kräft fiskare ! Så nu är det 1 år tills nästa gång, både fisket i mockträsk och här, mockträsk är kan jag lungt säga en av de roligaste fester man är på, tackvare att det är underbara människor ! En till sak jag konstarerade igår var att Ewys barn kommer tack vare sin mamma vara livrädda för kräftor, haha !! har aldrig sett nån som är sååå rädd för kräftorna som Ewy !!! och det visade hon även barnen. Nä nu är det nolia som väntar, bäst att sätta fart !

kolla jag har en blog !

Efter en paus på över ett år, så kanske det är dags igen. jag får liksom ibland ett slags sug efter att blogga, och då är det väl bara att passa på ! satt och läste lite av inläggen som jag skrivit tidigare, haha känns som om det är 10 år sen, och jag ids inte tjata om vad som hänt sen dess... För det är väl så man lever ju nu... Det man kan konstarera är att ja, jag pluggar numera jag ska bli så klok, universitetet i 3år, men kunskap är inte direkt tungt att bära. Vi knatar på här hemma, barnen är mest med kompisar, vi har kajkat runt ganska mycket i sommar, gocart tävlingar camping mys, kräftfestival haha !! - tur det finns luleå kalaset för de som inte var bjudna ;) Man kan ju säga att vi har det toppen. ligger just nu och funderar på bullarna jag bakat, och sylten jag kokat, vill bara äta upp alltsammans ! måste nog laga pannkaka så vi får äta sylt i morgon. Nä nu ska jag svänga runt med dammsugaren och plocka till lite. Känns bra det här.....

RSS 2.0