lets go 90 tal..

kan inte sluta förvånas av att jag sitter i soffan och kollar på fångarna på fortet, men i min tanke är jag hemma hos mamma och dom, det är mitten av 90 talet vi äter godis och kollaar på ,jaaaa fångarna på fortet...
Dom har ju inte förändrats nåt, som om tiden stått stilla, bara den där skumma gubben i tornet som ersatts av en slibbig halvturk som ser överkåt ut ,, gaaaah blir liksom rädd av honom...
annars tycker jag att det är ballt, jag kanske inte direkt kommer att se en massa avsnitt, men i kväll ska jag då det..

barnen har kompis så dom röjer runt här ute strax ska dom lymmlarna in, det blir tidigt för dem på morgonen nu när micke är borta, halv 7 ska dom vara på skolan och hos dagmamman.. gäsp säger jag bara..
Efter jobbet i morgon ska vi åka till stan, jeppe ska köpa lite saker till skolan, bänk papper och en mapp till papprena.gud han har blivit så stor nu går han i skolan på riktigt !!

nä fy sjutton nu ska jag fara och köpe lite godis, nåt måste man ju trösta sig med när älsklingen inte är hemma <3<3


swish

ja sjutton vad helgen har gått fort, det var ju presis fredag..?
nåväl hemma i gen efter en massa kalasande hela helgen, nu blir det soppa och knäckebröd.. känner mig bara deppig i kväll, i bland är man bara det, jeppe ska på skolan i morgon och jag kan inte ens följa honom första skoldagen , det gjorde alltid min mamma.... hade gärna gjort det, i bland önskar jag att man slapp ha ångest, jag har ångest för allt
jag är fet
jag är lat och ids inte banta så då får jag skylla mig själv att jag är fet, altså kan jag inte klaga
jag har skitigt hemma och jaaa då är jag väl för lat så jag ids inte städa
jeppe kan inte läsa ännu , det varkar alla andra barnen kunna. och ja vi tränar aldrig så jag får väl skylla mig själv..
jag skulle önska att nån annan brydde sig mer här hemma om barnen och hemmet, och ja vems fel är det att ingen gör det, jo mitt för att jag alltid har gjort allt.. suck.. nä detta går att göra i oändligheter och det finns alltid om och i fall.

nu skiter jag i allt och ska ställa i ordning barnens kläder och sånt tills i morgon, då jag inte får gå med jeppe till skolan...

pust...

Jaha då var det nästan slut på denna helg och mycket har det vart, dop i går 2 kalas i dag, C är på det första nu sen ska vi hämta honom och då åker vi till töre för att fira syster min som blir 21 år i dag <3

och nu är jag i alla fall frisk, skönt är väl det. och det är nu man förstår att man varit sjuk den senaste dryga veckan, vilken energi man fått, städat och fixat med gläje här hemma !!

i går då vi hade varit på dopet så passade vi på att äta på kina i boden, inge vidare bra mat måste jag säga waldoft känns alltid som ett säker kort, dom har bra både kina och typ kontinentala rätter..  men men vi blev i alla fall mätta.
sen slappade vi hela kvällen myste i soffan till klockan 1 på natten haha, tiden går snabbt när man har trevligt, tittade halvt som halvt på en sunkig rysare på tv4+ wolf, om nån varg som bet en man , som i sin tur blev en varg bla bla bla klassiskt 80 tals handling...

Och ja i morgon börjar skolorna jeppe börjar i 1 an och alla barn på mitt jobb kommer tillbaks, skojjigt blir det på alla fronter, sen åker micke på tisdag och jobbar det är väll det enda som är lite trist, men han kommer ju hem då nästa vecka..

Nä tvätten i tvättkorgon ropar på mig bäst att lyda, den vill upp på sträcket, och sen måste man väl fixa till sig själv så inte övriga gäster blir rädda för en..

usch...

fan va ont jag har, varje steg känns liksom i min njurar, och i magen usch..
Tur att älsklingen inte är i kiruna i veckan.. vad hade man då gjort?  I morgon ska vi ha möte på jobbet och så ska vi äta palt och jag måste kolla i genom och beställa en miljon saker , och hur jag ska orka det ? ja det fattar jag inte..

det har vart så bra tidigare i dag men nu är det hemskt.....

jaja i morgon kanske det har släppt..


waka waka...

HERRE GUD I HIMMELEN !!! jag har lyckats gå och bli sjuk...

tillbringade otaliga timmar i går både på jouren och på akuten i sunderbyn, och Micke och barnen tillbringade lika många dom också, men dom fick inget morfin så dom hade det nog lite värre hahahahaaha..

ja efter många om och men så konstaterades ju att nej det var inte blindtarmen som alla trodde, feber på 39.6 och en mage som om jag var i 6e månaden.. röntgen och ultraljud... men sen när provsvaren kom så konstaterades njurbäcken inflamation... 
Och sen kom nästa slag i magen "vi tänkte att du får stanna kvar här " -näää du... efterlite krusande för doktorn så lät dom mig åka hem men lite piller... thanx god....
Micke och barnen hade i alla dessa timmar i väntrummet sett på tokyo drift, köpt alla sorters godis och dricka ur automaten, tagit typ 2000 koppar vatten ur vatten maskinen... haha..   men det var ändå skönt att dom väntade på mig..

måste bara berätta vad doktorn sa som nästan fick mig att börja leta gravplats..

jag ligger på sängen och han känner och klämmer överallt, frågar tillslut om han kan få känna i rumpan på mig, ja man har ju inget val??
- jo jag vill bara utesluta att du inte har någon böld........
ja ni kan ju tänka er , jag liksom spände ögonen i honom och utbrister.. är du sann? en böld i röven... du skojar..'
han börjar skratta, och övertygar att det är väldigt ovanligt men när smärtorna är så stora och buken så inflamerad kan det då i värsta fall vara det..
ja han kände ju då, och hittade ingen böld....

fy fan tänk att ha en böld i röven, ska dom då skära upp ditt lilla hål till ett ca 6 cm hål , gaaaaaah..
Tänk att ringa chefen och säga - jo jag kommer att vara sjukskriven , för jag har en böld i röven...

nä ni ska veta att hade jag haft det så hade jag fan tagit livet av mig...

nåväl sitter här hemma nu , kan inte gå det gör för ont sitta och ligga är helt ok, blir det inte bättre tills i morgon så då låser dom in mig och ger mig dropp.. men jag vet att det kommer att bli bättre..

nä nu ska jag vänta på barnen för vi ska se  "lilla jönssonligan på kollo"

ok en inblick i min tanke verkstad..

Alltså vart går gränsen att vara hetero sexuell och bi sexuell... jag menar tjejer tror jag enligt min meing har lättare att atraheras av varandra, att tycka att en annan tjej är snygg är väl ganska normalt, men är man bisexuell då, eller måste man bli störtkåt och göra snigelspår när man ser en tjej för att vara bisexuell.. ja alltså hur är det i gentligen... killar tror jag inte lika ofta ser så på varandra, men jag tycker ofta att kanske en annan tjej är snygg..  Det är nog också lite mer uppskattat av tjejer att man tycker så om varandra, än om killar gör det..

jaa detta är då frågan,är jag bisexuell eller? och hur många är inte det då??

hmmm ja jag tror närmare bestämt att jag ska fundera vidare på detta..jaha

Då har man gjort första arbetsdagen på väääldigt länge, jag har inte jobbat sen före påsk, för er som inte vet det så råkade Jesper ut för en olycka och bröt båda sina ben på slalomskidor.. siå jag hade först 10 veckor hemma med honom och sen efter det så var det ju sommar och semester, men har också passat på att ta ut mina föräldrar dagar som jag hade kvar på jeppe..
Men hur som helst så var det skoj att vara tillbaks på jobbet, och i morgon så öppnar jag förskolan och börjar enligt chema kl 06.00 suck..

Älskling har varit såå dålig i dag, tror hans bakis tillstånd kom lite försenat. fast han har även haft feber men inte minns ni ju att jag var sjuk förra veckan , och inte pussade jag ju alls honom när han kom hem, fast jag hade ont i halsen.

Nu är då i alla fall vardagen tillbaks på riktigt, lilla C har varit första dagen hos dagmman, och han älskar såå att vara där, det finns ingenting som jag bävar så mycket för som när lilla C inte ska vara där mera, då man inte får fara hem till Eva och gerhard nåt mer, för det är så mysigt.. och jag tycket att det är så härligt att barnen får en sån lugn start på livet..

Nä nu jädrans så måste bollarna börjas med känner jaginte är den ju alls nå hög inte sveriges högsta rutchkana finns på kolmårdens djurpark, eller i Wild camp som delen heter där man leker..men dom tordes och inte bara en gång utan typ 50 haha..


tur att älskling är stark..det är en sån här som jag förvandlas till i bland..

haha kram

bip bip bip bip.......

vi lever om än väldigt dåligt..

va hur galen kan en fest va, ja åk till mockträsk på kräftskiva.. där klipper dom lös allas trosor och kalsonger hänger dom i stället för kräft lyktor ovanför bordet.. dom sprutar ner dig med grädde man dricker så mycket sprit så minnena ligger liksom i små små bubblor som sakta men säkert kläcks tyvärr . dom lurar in dig stup full i en bastu som är närmare kokhet än mys varm, dom säger att farmen den har stängt även fast man försöker tro att klockan fortfarande är 22.00..
alla dansar kärleksfullt med varandra utom min älskade som rökte pipa och en si så där 100 cigg vid bordet, undrar vad det var i den där pipan.. kvällen blev allt senare morgonen närmare alkoholmätaren skrek av bara ångorna..
men vi var lyckligast i världen hela bunten och vem fan behövde i gentligen trosor ?? haha..

sen kom den.... dagen efter eller ja morgonen då spriten börjar lämna ditt blodomlopp..

.............SUCK........

Micke han ler mest undrar fan vad det var i pipan.....

Men fan även nu fast vi valde en annan farm än western farm, så har vi haft en sjukt kul kväll och tack till alla inblandade och tack Jossan och Micke för sovplatsen....

och tack gud för att du kommer att förlåta mig som jag bad om i morse....


ojoj...

Fredag, då är det altså lördag i morgon... whiiiiii..
Sitter nu är hemma i min ensamhet med ett glas cola och klick och veckans nu framför mig.. ja ska blandannat läsa om paris hiltons nya bröst .

barnen har åkt till momma där dom ska sova i helgen, och det var dom väldigt glada över.. älsklingen kommer ju i kväll mojs mojs.. men han har retat mig, eller vad jag ska kalla det i telefonen i dag så jag kommer ha svårt att förlåta honom.. hmmm..

Har även i dag insett hur kreativa husdjur vi har här, kaninerna har gräft en tunnel ut i friheten krälat sig ut där retat Tingeling till nervositet och sen rusat som 2 skott ner i tunneln och in i buren i gen. nu har jag då i alla fall flyttat buren så nu får dom väl börja med ett nytt tunnelprojekt.. och detta förklarar ju vad Tingeling har gjort ute de sista dagarna för hon har rusat och skällt och vart allmänt galen och kommiy in och varit jordig hela hon, kaninerna har väl gämt sig under små saker och hon har gräft efter dom .. herre gud...

nä nu ska spotify på och fötterna upp på bordet och så ska jag fördjupa mig i varför Tom Cruise tvingar dottern Suri till att banta??

vi hörs !!


är jag sjuk eller inte

ja jag är väl det, just nu mår jag skit ont i halsen ont i magen trött röd i ögat och jaa ni fattar...
Men jag vill inte vara sjuk och jag tänker förtränga denna sjukdom alderles strax.. och jag som inte alls brukar vara sjuk..

Middagen i dag vart då sååå trist lilla C åt plättar som fanns kvar sen i går jag åt 2 stekta ägg och 2 mackor. bläää.

nä försjutton gubbar nu tar jag 2 alvedon och en syxx och sen får det FAN vara bra med detta skit... Nu är det bara att bli frisk..
nu ska jag och casper fixa lite matsäck sen ska vi åka på fräftfiske och se om dom fångar några kräftor .....

bye


jag är sjuk !!!

dagens fundering...

ett öga rött... ja titeln på en bra bok, men också min verklighet i dag ! mitt vänstra öga ser ut att komma från nån som snortade många linor i går kväll. och jag tog ju bara som jag alltid gör.. hmmm konstigt..

Men jag tror bestämt att den lilla bacill som lever i mitt öga kommer från min älskade son Casper...  nåja  så är det,skulle nog bli misstänkt för rattfylla om polisen tog mig, eller att jag gråtande flytt från en seriemördare...

nog om mitt hemska öga..... Jesper har cyklat i väg till farfar med stövlar jacka väska flytväst , ja ni fattar vilket lass. men han har kommit fram och nu ska dom snart på kräft fiske.. jag och lillebror åker nog dit senare, kanske grillar en korv. kan se en lätt stressad farfar framför mig om jag hade skickat bägge barnen.
vad man nu ska syssla med resten av dan vet jag inte, i morgon så ska barnen åka och sova hos momma skojsigt, och sweet kommer ju hem i morgon kväll..

och sen är det ju lördag och dags för party i jansson´s och jossans nya hus, fatta det är så nytt så, jag skulle då ha skoskydd på dom som ska komma in haha.. och sen ska vi ju allihop på farmen whiii.. gud va skoj, om jag har kvar mitt röda öga så kanske vakten inte släpper in mig, det skulle vara lite typiskt mig va??  nä bäst att badda ögat nu..

bye

fluff..

oooo jag fullkomligt älskar att lägga mig nyduschad i min renbäddade säng, och blir helt till mig bara jag tänker på det.. hehe.. miaooooo.

men i kväll så kommer jag att vara ren sängen nybäddad, men nåt miaoooooo blir det ju inte då.. Micke är ju still standing strong i kiruna ,usch... blir deppig bara jag tänker på den stan..

ok nu har jag ju nojjat hela veckan om vi ska köpa förköp till farmen, ringde jansson i dag. och eftersom han är en Micke jansson, så fick jag ju samma svar som av min... suck så jag ringde jossan i hopp om att min intution om att man måste ha en biljett skulle vara sann eftersom hon är kvinna och kvinnor kan och vet ... men nej hon gick på 2x jansson´s svar, vi ska inte köpa förköp. ja ja vi kommer väl då in ändå..
ja jag vet då presis vad jag ska ha på mig, whoo im gonna be soo sexy .. haha kan ju lotsas i alla fall. men skorna är ja osäker på ska jag ta mina brons"guld" metallic vrist höga med jätte hög klack eller ska jag köra lite nerhasad stövlett med en stabilare lägre klack ?? hmm
en gång då jag hade de guldiga skorna ja då vart det ju som det vart, vet inte om dom e förhäxade,(tänker inte skriva vad som hände här men alla som känner mig vet)

just nu är barnen med farfar och sjösätter båten inför stundande kräftfiske, så skojsigt !

jag ska bädda nu i sängen och fluffa mina kuddar sen ska jag ligga där i mitt svarta nattlinne i kväll och drömma om när min man kommer på fredag..grrrrrrrrrr..... men mina sängkläder är gråa..

im in love

köpte en tröja och ett par byxor åt casper i går, jag blev såå kär i dom..

tycker tröjan är sååå snygg, om ni inte ser det så är baksidan grön randig...

nä nu ska jag hänga mina tvättade sängkläder sen åka och hämta kidsen hos div vänner..

hej

oj oj i går var det verkligen stora fix dagen för mig, var till stan och köpte en hel regn mundering åt lilla C på p.o.p..
den är så fin så...
jeppe köpte en skit snygg höst jacka från 8848, så kul att han gillar kläder som ser lite vuxnare ut och inte alla dessa renodlade disney och annat reklam tryck.. jeppe köpte ett par överdrags byxor också , plus att man handlade en massa annat..
sen så städade jag undan lite här hemma men det syns då inte nu.. men jag städade i gerderoben i hallen och det var då på tiden så nu är det så fint under hatthyllan.

Nu i dag så är Jeppe hos Arvid.... själv så önskar jag att min röst ska komma tillbaks ordentligt, hur ska det gå att vara på fest med en hes röst??
Och så är jag ju still alone Micke är fortfarande i kiruna vart där sen förra tisdag, suck min kel sjuka börjar bli lite hård för mig, vill ju mysa i soffan jämt på kvällarna...  men på fredag kväll kommer han hem finally!!

och kanske min nya I phone kommer snart gud va jag ska mobil surfa whii...

nä nu ska heltplötsligt lilla C klippa sina naglar bäst att undersöka saken...jeppes jacka snygg va?


Lilla C´s underbara regn jacka


...och hans hatt så sjukt söt han kommer att va...

suck

känner för att lägga mig och sova... ids då inte sitta här, vill kramas med nån...

kraften återsänd

jaha då låtsas vi nu att jag är super kvinnan... pigg nånting fruktansvärt.
'
skämt och sido..

I dag har ju då barnen kommit hem, älskade ungar... Dom har ju varit med morfar på semester till lycksele i 4 dagar så mysigt, och dom har haft det toppen badat vart på djurparken trampat trampbil och gjort allt sånt skoj som man gör på semester..
jag tänker också skriva om våran semester, med varje gång jag tänker på det så inser jag hur mycket det kommer att bli att skriva haha..
Nu när barnen har kommit hem och jag har snart på 1 timma börjat min sista semester vecka, så är det väl dags för det årliga "shit vi har inte hunnit" cirkusen...
Nähä ni det kommer ej att bli så i år, är såå nöjd... ok nu tror hälften att jag är ironisk... men faktiskt jag är en människa som kanske inte har så lätt att vara nöjd, men jag är det..

Det enda jag är missnöjd med just nu är att jag har varit grinig åt Micke i telefonen sista dagarna, fan varför han förtjänar det inte och jag vill inte i gentligen det bara blir så avskyr mig själv för det nu.. Men jag ska försöka att gottgöra honom på nåt sätt..
Och eftersom jag kan LOVA att han inte läser denna blogg, för han tycker det är såå töntigt att blogga, så tänker jag tala om för er vad jag ska göra för honom, direkt jag kommit på det.

Måste ju bara skryta för er att det var bra i går, vilka härliga brudar vi är, fulla och glada.. systra min hon verkar då haft en underbar natt för hon ringde glad i hågen kl 10 på morgon haha skojar bara med dig sys  <3<3

nu finns det inte tandpetare som orkar hålla upp mina ögonlock längre dom är såå tunga, men bara pga att jag tänker på micke och att jag vart grinig så kan jag inte sova, grubblar sönder kudden.. ja och så erkänner jag, jag har mens så jag vet varför jag är som jag är... tänk om hormonerna kunde stryka en medhårs i bland..

nä nu måste jag lägga mig puss och godnatt !!

lägger väl in en bild..

min älskade mormor och barnen

Min älskade Mormor och mina små troll i kamlunge !!


bild rensning

halleluja har lagt upp typ 1 miljon bilder på fb, hatar att syssla med sånt men nu är det gjort..
och nej jag orkar inte skriva nu , ska slänga mig med mina hemkommna barn i soffan äta godis men jag kommer att spy om jag gör det och så ska vi se på en film om en "fantastisk räv" jag är så sjukt bakis fattar det inte...

jag ska skriva i kväll när barnen sover då kanske jag har piggnat till, borde i gentligen fota en bild med webbcamen för ni skulle dö om ni såg mig ... nä måste duscha eller nåt....

dagen efter...

jag är bakis och jag vill dööö...

ja vad skriver man, kalaset var som vanligt kul tills alla man var med från början är försvunna och mobilen låter bara pip pip pip ... det är då tanken om att man blivit lämnad kommer och man börjar fundera "vem kan man åka hem med"?
men vi återförenades hälften av oss, vi då som inte låg och hånglade i nån bajjamaja. vi skötsamma vi åkte på max...

hmmm klagade på mitt hår i går. kollade presis i spegeln, luggen STÅR rätt upp kudden har gjort det övriga tuperade fjortishåret till en slags torva, nä duschen och balsam...

men altså summa sumarum så kl halv 4 i natt så kände i alla fall jag mig väldigt nöjd med kvällen, och det var riktigt skoj... nu ska jag bara lägga mig i soffan äta lite frukost och hoppas att smaken av sprit tuggummi cigg och hamburgare försvinner från min mun..

bye

helloj luleå kalaset..

ok nu ska vi åka på bk för lite middag, pga min taskiga ekonomi kommer min middag heta en cider tack..
nu hoppas vi på en trevlig kväll..ja nog fan blir det bra......


SHIT !

Jag ska visst åka på luleå kalaset i kväll, och VAD  ska jag ha på mig ?????
synd bara att älsklingen inte är hemma och kan följa med (eller?) haha skoja bara!
Nä ju jädrans ska jag riva och klösa lite i garderoben sen duchen.det finaste man har !!


bye på ett tag!

Jaha

Ok nu var jag då i gång med detta, och vad skriver man i sitt första inlägg...

Det finns så mycket man vill berätta och så måsga bilder man vill ladda upp. Men jag tror jag börjar med att berätta att jag är ensammen hemma, Micke är i kiruna och jobbar och barnen är i Lycksele med morfar och har det gott...Så mina älskade jag saknar er här hemma...
Bilden är tagen i Ångersjön, en underbar rastplats som finns mellan sundsvall och Gävle..

ska göra ett inlägg om våran semester då kommer ni att bli bild bombade..

men nu ska jag kila i väg och handla lite mat för mina små troll kommer ju hem i kväll, tänk att dom varit borta sen i tisdags..


Mina älskade troll....

vi hörs.....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0